Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ki a kedvenc szereplőd?

2008.11.01

A hozzászólásokhoz írd be a kedvenc szereplőd nevét!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.01.04 22:06)

Hát az a pálya hogy így elsőre,nézve,hát nem is tudom mitmondjak,hogyan fogalmazzam meg a jellemzését.Noss nem rossz,de az eredeti jobb vólt,drámaibb öszhatású vólt,az eredeti szinte már majdnem melodrámainak hatott,a zenék a film hangzása technikája ahogy a kamerák felvették,meg minden,olyan eredeti vólt drámaibb vólt,tehát az eredeti jobb vólt....Ami a szereplőválogatást ílleti,az jó,habár nekem az eredetiből Lucas jobban tetszett mint az új,de az új is nagyon szimpatikus.Ami viszont Jadét ílleti,noss az új Jade,ami már nem is Jade,hanem át lett keresztelve Hadének,noss az sokkal csínosabb szebb arcú és fiatalabb nő lett,az egyértelműen sokkal gyönyörűbb nő mint az igazi Jade vólt....

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.01.04 22:00)

Noss utánanéztem ennek az egésznek....

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2010.12.17 18:47)

Rendben....Majd utána nézek kedvesem.....<:(

nazira@freemail.hu

(Nazira, 2010.12.15 18:15)

Szia Darth Wador!
Van egy jó hírem! Nemcsak neked,de mindenkinek! A Story TV-n elkezdenek egy másikfajta Klón című filmet más szereplőkkel.Január 3.-tól. Még pontos dátum nincsen,de teljesen egyforma a másikkal. végülis nem értem,dettó ugyanaz,csak valami másféle szereplőkkel. Így a bemutatóból nézve! NÉZZÉTEK MAJD! Majd jelentkezem ha van pontos időpont! Üdv! :)

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2010.12.09 17:01)

!!THE KING ELVIS IS DEAD!!
!ELVIS DIED!

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2010.12.09 16:59)

És végűl örökre elbúcsuzom mert már nincs keresni valóm itt.Elmegyek,viszlát Klón....Ezt a sorozatot sosem felejtem el....

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2010.12.09 16:57)

A sorozatról annyit,én már életemben látdtam egy pár nagyonjó sorozatot,de olyat mint ez,még soha.
Bevallom a kedvenc sorozatom lett.Amiket még ennyire kedvelek vagy kedveltem,a Dallas,Esmeralda,Paula és Paulina,Álomhajó,egyébbek,példáúl még kedveltem a Sant Sam Beachet amerikai filmsorozat a 90'es évek végén.Akkór a Pampák Királya szintén a 90'es évekből.És végűl az Akapulkó Öböl a 90'es évek elején.....Akkór még egy most induló sorozat a Mindörökké Szerelem.Fernandó Colunga főszereplésével.Ezeket kedvelem,többnyire a nagy régi klasszikusok.De a Klón nagyon lebilincselt.
Az én toplistámat most immár a Klón vezeti.
Nem vagyok én rajongó,legalábbis nem tartom magam annak,csak ez lett a kedvenc sorozatom.

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2010.12.09 16:50)

Hát sajnálattal jelentembe,hogy a Klón c.Sorozat a Zone Romantika műsorán lezárúlt,azaz véget ért.
Ezért nekem sem sok keresnivalóm van itt már.Elmegyek örökre.....Mivel a sorozat végetért,nincs már miért látogatni az oldalt,nekem legalábbis.

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2010.12.04 12:33)

De azt azért még egyszer hozzáteszem,a sorozatot megtekinteni reggel 9:00 kór,ílletve a napi rész ismétlését éllyel 3:00 kór nézhetik meg.Jó szórakozást.....VÉGE.....

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2010.12.04 12:31)

Sajnálattal közlöm a közleményem.....
A Klón C.sorozat vetítését jövöhéten Szerdán lezárják.Abbahagyják....Hát,nem tudom.....
Nem túl jó hír,de mindegy....

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2010.11.07 22:21)

Alahh legyen veletek....Én lépek...Mielőtt felízzik itt a Suli Net.XD.

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2010.11.07 22:18)

Na mindegy,hólnap hajnalba meg megyek nézni a Klónt én úgyis vírrasztós fajta vagyok,délbe kelek,fenvagyok hajnali 4,5-ig.XD.

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2010.11.07 22:16)

Mert bizony már nemsokára vége az évnek,hát mitnemondjak az eggyik szemem sír,a másik megszekad a röhögéstől.XD.X'(.Azért sír az eggyik szemem,mert tudm a következő év mégszarabb lessz számomra mint az idei vólt.A másik szemem meg azért röhög,mert ez az év vólt életem eggyik legbórzalmasabb éve.Tele balszerencsével,családi veszekedéssel,tragédiákkal,meg kárvallással.Egy szó mint száz,hát nem sok ilyen szar évem vólt mint ez az év.Ennél persze már nem igen lehet rosszabb,dehát ki tudja mithoz a hólnap.Én midenesetre félek,a következő évektől,főleg a 2012-től.XD....:-D.

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2010.11.07 22:07)

Na mindegy ennyit erről a témáról.De egyébbként meg nektek is sokmindenbe igazatok van.És én bevallom,kedvellek titeket.Bocs hogy teleírtam mindent a Star Warsos hülyeségeimmel.Csak egy idézet vólt ennyi...Addigis Allahh legyen veletek....Boldog új évet....XD.

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2010.11.07 22:04)

Íme az idézetem erre a kérdésre "Anakin ha az ember felakarja fedni a legfőbb titkot,megkell vizsgálnia azt minden szemszögből,nem elég a Jedik tompatikus elnyomó tanát ismerni ahhoz hogy kellőképpen felkészűlt és bőlcs vezető légy,ahhoz az Erő átfogóbb ismerete kell"....Idézet Darth Sidious - tól.Csillagok Háborúja III.A Sithek Bosszuja.2005.

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2010.11.07 21:57)

Én mindent a Star Wars szemzögéből visgálok.De ugyanakkór nyitott vagyok mindenre,mert engem sokminden érdekell.Tehát sokszínű és fokozatosan változó újjuló egyéniségű ember.Olyan aki szereti a Világot minden szemszögből megismerni és értékellni,mert véleményem szerint ha az ember fel akarja fedni a Világ legfőbb titkait,megkell vizsgálnia azt minden szemszögből,nem elég csupán egy tompatikus szemszögből nézni mindent.Mert az ember csak így válhat igazán bölcsé,szerintem legalábbis....Na mindegy....:D.

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2010.11.07 21:52)

Nem vagyon sem Materialista sem Vallásos,kisit talán mind kettővan bennem,vagy eggyik sem.Mert tudok egy Enrgia létéről mely megteremtette a Világűrt.Azonban magamat mégsem tekintem semmilyen konkrét vallás elkötelezett hívének,mert mindenről saját véleményem van,ez így van amikór a Politikáról beszélünk,vagy így van amikór a Világról vagy a Vallásról beszélünk.

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2010.11.07 21:48)

Dehát én nem vagyok muzulmán.XD!Csak elismerem,meg érdekell.Már mondtam én semleges vagyok,nekem saját egyéni meggyöződésem van....Tehát saját egyéni hitem.Én nem vagyok sem monoteista,mert én nagyon szeretem példáúl az ókori filizófiát is meg vallásokat is.De ugyanakkór saját vallásom szerint is csak egy isten lenne elméletileg az Erő.Ahogy nállam mondani szokás "Az Erő Legyen Veled"....Na mindegy.Azonban más is érdekell,példáúl szeretem az Egyiptomi Istennőket is,meg minden.Én sokrétű alak vagyok....

nazira@freemail.hu

(Nazira, 2010.11.06 16:34)

Sziasztok! Jó kis msn-jelleg alakult itt ki! Nyugat? Vagy Kelet? Most egy Nyugati állhat keleti oldalon,de attól még nem lesz Keleti. A vér nem válik vízzé. Ha egy Nyugati a keleti vallás iránt érdeklődik és Muszlim lesz,attól még nem lesz keleti,csak Muszlim lesz. És ha azt nézzük,akkor Keleten is vannak Keresztények is jórészt. Én Darth Wador a helyedben így nem helyrajzi szempont alapján csoportosítanék,hanem vallás alapján! Sok dologban egyetértek viszont! Sőt! veled is Eszter!

Üdv!

t.eszti@citromail.hu

(Eszter, 2010.10.31 11:33)

Üdv Darth Wador! Köszönöm a megértésedet! És sok szerencsét a háborúban! :) ALLAH Áldjon mindenkit! :)


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Következő »