Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ki a kedvenc szereplőd?

2008.11.01

A hozzászólásokhoz írd be a kedvenc szereplőd nevét!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

nazira@freemail.hu

(Nazira, 2011.01.19 16:30)

Üdv Darth Wador! Fent vagy facebook-on Te és az Új Barátnőd? :)

nazira@freemail.hu

(Nazira, 2011.01.19 16:29)

Kíváncsi leszek Bazilio-ra meg Jura Asszonyra!

nazira@freemail.hu

(Nazira, 2011.01.19 16:14)

Szia Darth Wador! Egyetértek veled,hogy a régi zenék jobbak és a régi filmek is! Ott vannak például a régi horrorfilmek,mint például Péntek 13. Rémálom az Elm utcában,Halloween,Texasi Láncfűrészes....Sokkal jobbak,mint például az újabb horror filmek,mint például a Fűrész stbi... Ja és a zenékbe nekem is a 80-90-es-évek a favorit! Emlékeztek a Borostyánra? Már régen játszotta a Story Tv! Elkezdhetnék! Meg a rég elfeledett de bennünk élő Sunset Beach,amit említettél Darth Wador! Az még egy szuper sorozat volt!

nazira@freemail.hu

(Nazira, 2011.01.19 16:07)

Sziasztok Klón rajongók! Hát nekem az a véleményem erről a "gagyi" Telmundo-s változatú Klón-ról,hogy 10-es skálán egy 6-os. Nekem sem tetszi a zenéje! Főleg hogy csak 1-zene megy,az eredeti Klón-ban meg minden szereplő kapott egy zenét,és a zene már megelőzte a szereplőt,amiről már tudtuk hogy mondjuk Ivett vagy Latiffa következik...Itt meg nagyon egyhangú! A Klónba mindd a 132-zene szuper! Nem tetszik az Új arcú Zorayde sem,a régi jobb volt! Ez a másik olyan szigorú arcú és nem illik rá ez a jóságos szerep! Valami gonosz szerep illene rá! Aki főleg nem tetszik az a Deuza Dóra változata és az Edvaldo. Jade,azaz Hade gyönyörű szép,de nekem jobban tetszett a régi! Viszont Latiffa itt szinpatikusabb nekem. Leonidasz szintén szinpatikusabb,tényleg jó karakter,és több sorozatban is van! Ivett is nagyon szimpatikus ebben a Klónban. Albieri is jófej,igaz komolyabb változatban,de jobb! Lucas? Hát én egyenlősítem a régivel. Nem igazán tudnám eldönteni melyik helyesebb! Nekem a régi Klónban a Zein jött be mint Férfi,ebben a Klónban meg a Leonidasz! Nazira viszont csinosabb itt! Hát így a látottakból ennyi a véleményem! Viszont nézem! A régit meg DVD-n kezdtem újra. Ez csak 180-részes! De leadhatnák hármasával! Úgy mint a Dallast! De szerintem ha vége,akkor biztosan hármasával újrajátszák mint a Dallast és egyéb sorozatokat!

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.01.15 03:10)

Engem meggyőztek.....

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.01.15 03:06)

Úgy hogy ez a pálya....

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.01.15 03:05)

Úgy hogy azért az igaz hogy szerintem is az eredeti Klón vólt a legjobb,végülis mégiscsak az vólt az eredeti.Az valahogy drámaibb vólt,a zenék is jobbak vóltak benne.De azért az új is nagyon jó lett.Különösen a szereplő válogatás....

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.01.15 02:59)

Manapság inkább Tudományos meg mindenféle különleges dokumentumfilmeket szoktam nézni,mert azok általában mindig jók.De azért komolyan mondom csodálkozom ezen a Klónon meg a Mindörökké Szerelem C.Sorozaton amik mindazok ellenére hogy új sorozatok mégis tetszettek meg érdekelnek.Hát én valahogy csak csodálkozni tudok ezeken a dolgokon.Na mindegy.Hadjuk az egészet.

Nem egy érdekes téma.....:O.8).

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.01.15 02:52)

Manapság meg umúgy is megcsömőrlöttem a filmektől,manapság nem igen vannak már se jó zenék,se jó filmek,sem pedig jó sorozatok.semmi se.
Úgyhogy ezért,ami mindezek elenére mégis elnyeri a tetszésemet az rossz nem lehet.Szerintem legalábbis...8).

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.01.15 02:49)

Példáúl ha a zenét vesszük ottsem szoktam mai zenéket halgatni mert nagyon utálom a mostani zenei divatot.Nekem csakis a régi idők zenéi tetszenek,mivel egy elég igényes ízlésű vagyok,70'es 80'as évek zenéinél nem igen halgatok modernebbet.
És ez a Filmekre is ugyanígy vonatkozik.

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.01.15 02:46)

Bizony én épp olyan kritikus vagyok a filmekben zenében mindenben,olyan Friderikusz féleség.Csak azért annál jobb izlésű.Mert azért megkell hagyni Friderikusz Sándor nem egy jó ízlésű ember,mégis mindig szenyál másokat,azért monjuk ez kettőnk között nagy külömbbség.

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.01.15 02:44)

Pedig az én tetsésemet aztán a legnagyobb dicsőség elnyerni a Világon,mert én egy olyan utálok mindent meg mindenkit tipus vagyok.Meg mindent leszarozok,ez meg mégis tetszik,hát le a kalappal,megkell hagyni.

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.01.15 02:42)

Ezen pont én csodálkozom a leginkább,mikór én egy nagyon kemény kritikus vagyok aki hajlamos arra hogy ha valamiben kifogást vagy hibát talál,egyből lehórdja azt mindenféle szarságnak,ez meg mindezek ellenére mégis elnyerte a tetszésem.

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.01.15 02:40)

Dehát gondolom azért azzal mindenki úgy van,hogy mint ahogy mondani szokás,mindig az eredeti a legjobb.Nem azért mert szerintem az új Klónt is nagyonjól megcsinálták ahhoz képest hogy 2010-ben készűlt.

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.01.15 02:38)

Hát pedig az új szebb nő azzal is számólni kell.De hát ez van.Hade még csak egy kis bugyuta tudatlan lányka,de nekem pont ezért jön be.Viszont szebb mint az igazi.Én nekem inkább a Hade lenne szimpatikusabb,dehát izlések és pofonok.:D.

detoxx@vipmail.hu

(Kameko, 2011.01.14 12:51)

A régebbi nekem jobban tetszett. Jáde valahogy szimpatikusabb volt,m Háde

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.01.08 16:51)

Boldog Elvis napot mindenkinek....Ma van a Király Születés évfordulója ha még élne,ma lenne 76 éves.
Szomorú....: (.

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.01.04 22:25)

Na minegy egyenlőre ennyit tudtam megfogalmazni a jellemzésből.További Szépnapot.Jelentés vége!....

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.01.04 22:22)

Ami pedig a zenét ílleti,hát az sokkal gyengébb lett mint az eredetiben.A kamera felvételek az újból,hát kissé túl modernek,de nem mondható rossznak,én mindenesetre nézni fogom az új klónt is.Érdekell,felkeltette az érdeklődésem.Azt hiszem végignézem.Habár néhány kivánni valót azért hagy maga után,de érdekell.Azt hiszem érdemes végignéznem,legalábbis így elsőre.Hát érdekes,de a zenék,hát az elég bugyutára csínálták meg szerintem.....

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.01.04 22:17)

Hade azaz az búj Jade az Új Klónból sokkal vonzóbb nő,nagyon szép lányt raktak bele,nekem is nagyon tetszik,szinte már hasonlít az újabb barátnőmre.
Noss az új Jadét csak úgy tudom jellemezni,olyan szép mint egy Maharadzsa Lánya,igazi Hercegnő ábrázatú,le a kalapommal előtte.Noss akkór rátérek a többire,az új Leonidasz is nagyon jó karaktert kapott,aki az új Leonidas urat alakítja egy ismert sztár ott Délamerikában,én már sok sorozatban ládtam ezt a fickót,nem rossz választás.És még annyit az új Dr.Albieriről,nem olyan jó pofa mint a régi vólt,de szimpatikus érdekes szemilyiség lett,csak kissé olyan magányos homokos ábrázatu alak lett.Elis hangzott a sorozat első részében Cristin szájából amit ugye Leonidasszal beszélt,amikór ugya Leonidasz mondta milyen bórzalmas tragédia érte őt régebben.Na mindegy,azért az új Albieri sem lett rossz.Van karaktere,érdekes személyiség,olyan karizmatikus alkatúbb lett mint a régebbi vólt,bár kevésbé humoros,de azért jó lett....


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Következő »