Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ki a kedvenc szereplőd?

2008.11.01

A hozzászólásokhoz írd be a kedvenc szereplőd nevét!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.05.03 01:00)

Ja és még megjegyzem az új Ranya karakter sem rossz,cuki pofi.De nem olyan szép baba arcú mint az eredeti,de azért helyes és gyönyörű a mosolya.Amina viszont nem tetszik,az eredetiben szebb vólt.
Az új Pabló pedig olyan béna.Idétlen koma.Nem az amúgy szimpatikus,de az eredeti sokkal izmosabb férfiasabb jobb képűbb vólt.
Az új olyan idétlen,és esetlen.
Ami az új Xandét ílleti,az új nem rossz,és sokkal férfiasabb izmosabb mint az eredeti vólt.De ő csak azért béna,kissé mert kopasz.De amúgy jó képű fickó,ha lenne haja biztos igazi szívtipró férfe lehetne.Mert tény jól nézki.Csak olyan kicsit idétlen ő is,na meg az a skinhades nácis kopasz feje.De amúgy szimpi.Az új Oswaldo szintén béna és idétlen.Daniel szintén vonzó,szerintem férfiasabb és jobban nézki mint Leo.De viszont ahogy az annyával beszél meg a családjával ahogy bánik,hogy ilyen önző szarik a saját anyjára,meg veszekszik velük,az egyszerűen unszimpatikus számomra.
Daniel egy féreg.Nem szimpatikus.Az a szegény annya az életét rá áldozta soha megsem ütötte,mindig próbálta a legjobb tudása szerint megadni mindent Danielnek,és Daniel így hálája meg neki.Kedves mondhatni.Daniel szemét és egoista,nem szimpatikus nekem.
A viselkedése visszataszító és ellenszenves.Szerintem.Albierin meg a saját kis Hadéén kívűl senkit meg semmit nem szeret,meg nem is törődik senkivel.És ez nem szimpatikus számomra.

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.03.09 20:19)

Számomra csak inkább olyan kicsit szokatlan néha.
Pl:Eggyes szereplők mint a mellékszereplők között példáúl mell,akit natinak neveztek át.Vagy az új Creusa,vagy hát igen....Kissé szokatlan.Vannak szereplők akiket elcsesztek,vannak viszont olyan karakterek mint példáúl Jade meg Nazira akik viszont jobbak lettek mint az eredetiben.De amúgy tényleg elég szokatlan ez az egész,szerintem legalábbis....De nekem ez így is bejön.....Enyi....

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.03.08 19:58)

De addigis rendszeresen nézem az új fajta klónt is.
Mert szerintem annak ellenére hogy sokan állandóan csak szenyálják az új Klónt,szerintem akkór is jó az,mégha nem is annyira mint a régi.....

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.03.08 19:55)

Érdekes mintha mostanában egy kísértet siton járnék,olyan elhagyatottnak tűnek ez az oldal.
Hírtelen úgy eltűnt mindenki,nem az én is.
De azért még néha fel fel járkálok ide nézni a topikokat meg a hozzászólásokat.....Fúrcsa....
Nem az,én magamba is nagyon jól elvagyok....
De azért Nazira meg Eszti hiányoznak,kedveltem őket,de tényleg.Tök rendesek vóltak.Bírtam őket nagyon.....Na mindegy....

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.01.28 23:02)

És én rendszeresen nézem az új klónt,és sokat szoktam röhögni rajta....Néha igazi komédia.Imádom a Klónt....Persze az nem azt jelenti,hogy én fan vagyok,csak nagyon szeretem ennyi....

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.01.28 22:59)

Csakhát nem olyan drámai öszhatású az új Klón mint a régi,és a zenék is gyengébbe benne,nem lett olyan jól kidolgozva mint a régi.De jó lett ott az új is.Érdekes hogy ezt pont én nyilatkozom ki,mikór mindig csak a régi dolgokat szeretem,az újjat meg utálom.De azért megkell hagyni az új Klón is jó lett attól függetlenűl szerintem.Nekem elnyerte a tetszésemet.Pedig az enyémet elég nehéz elnyerni,ebben biztos lehetsz.De tetszett és higyj nekem Nazira jó itt az új is.Megha nem is olyan jó mint a régi.És h én mondom,biztos igazam van.Mert én egy komoly kritikus vagyok.Szia kedves Nazira.....

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.01.28 22:54)

Saidról annyit,hogy az új is nagyon jó lett,az új said szimpatikusabb mint a régi.De viszont a régi Said meg fital korában nagyon hasonlított egy szintén legnagyobb példaképemre,az idjú Darth Vaderre a Star Wars Sithek Bosszujából.Ezért ilyen szempontból az jobb vólt.Azonban az új meg szimpatikusabb,nem rossz,kicsit úgy nézki mint egy Katona.Tengerészgyalogos,de nem rossz...Jó....

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.01.28 22:51)

Lucasról annyit,nagyon tetszik,szimpatikus,de a régebbi abból a szempontból tetszett jobban,hogy jobban hasonlított Elvis Presleyre.De amúgy az új Lucas is van olyan jó mint a régi,szerintem egyfórma jók.Mint kettő tetszett.Csak a régebbi azért tetszett jobban csak,mert az jobban hasonlított Elvisre.De az új is nagyon jó lett.Én nekem úgy őszintén a legkedvencebb szereplőm a Klónból mindig Lucas vólt a kedvencem.A régiben is.De az újban már van több kedvencem is,példáúl Hade.Megkell hagyni nagyon jó vólt a szereplő válogatás,jól játszik benne mindenki.

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.01.28 22:44)

Ali Bácsáról annyit,utálom.Szemét szigorú zsarnok.
A régebbi klónból az Ali szimpatikusabb vólt.De mindegy Ali bácsi egyébbként is egy nagyon önző önös egoista karakter.Eleve nem szimpatikus számomra.Luisa viszont tetszik,az önfeláldozó feleség szerepében,hhmmm....Kíválló alakítás.

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.01.28 22:41)

Latifa nem tetszik nekem,az Új Klónból.Fele annyira sem szép mint a régiben.A régi Klónban meg inkább pont ő vólt a legszebb nő,meg Rannya.Itt inkább akik a legszebb és legszexisebbek az Hade és Nazira.
Zoraide,elmegy,bár a régi nekem is szimpibb vólt de mindegy szerintem.

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.01.28 22:38)

Nekem leginkább Hade és Lucas tetszik.Meg Albieri is jó pofa.Diogó is,azaz Diego is nagyon szimpatikus koma vólt,kár érte hogy meghalt.De az új Nazira,hát azon csak röhögni tudok,nagyon hasonlít a vólt feleségemre Fatimára,csak fatima sokkal fiatalabb vólt.Ennyi....De bírom az új Nazirát.Édes,csak hülye szegény....HEHEHE....XD.

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.01.28 22:34)

Marissa nagyon ellenszeves,maga mutogató meg kúrva is szerintem,elég lesújtó véleményem van,inkább nem is ragozom.NO KOMMENT....

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.01.28 22:32)

Boccs Nazira de nekem eggyik sem szimpi.Mondjuk eleinte Cristina is nagyon unszimpatikus vólt.A bunkó jelleme,az álland patáriái,meg baromságai,de amiatt hogy segíteni akart Hadének és Lucasnak,emiatt nőtt a szememben,azt kell mondjam,bár elég primitív egy egyén,de a szíve méllyén jó ember.Rendes tőle hogy segít Lucasnak és Hadének.Még abba is belement vólna hogy hozzá költözzenek.Hát ezek után nagyot nőtt a szememben.
Már nem annyira ellenszeves.De Maiza,gyűlölöm.Egy kis szajha szerintem.

nazira@freemail.hu

(Nazira, 2011.01.28 20:07)

Kedvencem az új fajta Klón-ból Krisztina. És aki ellenszenves az az új Maiza karakter!

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.01.21 19:09)

További szépnapot kedvesem....:)

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.01.21 19:08)

Ezért inkább ha már ennyire jó viszonyban vagyunk inkább Emailben mondom el amit gondolok a Világról meg amit érzek.Úgy hogy hadjuk is inkább ezt,majd emailbe megbeshzéljük ahól úgy is csak ketten vagyunk minden zavaró vagy figyelő szűrő tekintet nélkűl.

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.01.21 19:05)

És tényleg nagyon sajnálom hogy azokat leírtam,hiba vólt mert az ilyenért akár eggyesek rám is szálhatnak.Sok helyen írogattak már be nekem ilyenért mindenféle sértegetős lealázó kommenteket.Olyanokat hogy bunkó meg idióta.Mert tudod általában az ilyen fórumokon akik fen vannak általában mind egy csapat bunkó akik abban lelik örömüket ha sértegethetik a másikat,sok olyat ládtam.És sokan csak azért utálnak engem,mert nekem mindenről más a véleményem,meg mert kritikus vagyok,és mindig kimondom ha valamit utálok vagy nem tetszik.Aztá meg ha beszólnak nekem,azt meg sosem szoktam tűrni,akkór meg engem neveznek bunkónak mert prágálkodom meg fenyegetőzöm.Hát nem csoda mert arra mindig alergiás vóltam ha sértegetnek,hálaistennek itt még ez nem esett meg.De ki tudja mit hoz a jövő....Ezért próbálok visszafogottabb lenni,és csak a sorozatról beszélni.....

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.01.21 18:59)

Majd valamikór amikór tudok kűldök egy mailt.Szia kedvesem.

darthwador@gmail.hu

(Darth Wador, 2011.01.21 18:58)

Hát tudod az az igaság ugyebár nekem is van facebookom,csak hát azon nehéz képeket meg videókat kűldeni.Meg levelezni sem könnyű.Ezért használom a Citromailt mert abban lehet óriási mellékletet.Meg minden.Hát flv videokat a yutubról mindig letudok tőlteni,csak nálam a gépen nem tudom őket megnézni,mert szarok a video lejátszó programjaim,kodek frissítések kellenek hozzá.Hát nem tudom,hogy nálad műkidk majd e de mindegy drágám.

nazira@freemail.hu

(Nazira, 2011.01.21 12:20)

Úgyértem kiadtad magadból a feszültséget,ami jó! Hát sajnálom,de még megtalálhatod az igazit! ISTEN útjai kifürkészhetetlenek hogy mit tartogat a számodra szerintem!
A "gagyi" klónt úgyértettem hogy utánzat. Hát volt egy kis kritikám,de ez a véleményem... Nem használom e-mail-emet,de most visszaállítottam levél fogadásra. Viszont itthon nem tudok belépni,mert valamit telepíteni kellene. 1-hónapja nem tudok belépni,de a könyvtárba hetente elmegyek felnézni ha e-mailt kell küldenem. Csak a facebook enged be.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Következő »