Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


rózsavizes fürdő, szőrtelenítő...

2008.12.14

Hozzávalók:

Friss rózsaszirmok
Vanília illatú füstölő
Pár csepp feromon
Pár csepp szantálfaolaj
Vörös gyertya
Fehér gyertya
Egy péntek estén - lehetőleg tiszta éjszakán -, amikor a hold is látható, tegyél fel valami megnyugtató zenét. Arra ügyelj, hogy a szobában csak finom hangulatvilágítás legyen. Gyújtsd meg a füstölőt, hadd töltse be illata a helyiséget. Fogd a rózsaszirmokat, és rakd őket egy tálba. Csepegtess a tetejükre pár csepp feromont, aztán rakd félre a tálat. A vörös gyertyát kend fel pár csepp szantálfaolajjal. Először a közepétől felfelé húzva kenegesd, aztán a közepétől lefelé. Ez a vörös gyertya fog téged jelképezni.

Ahogy meggyújtod a vörös gyertyát, várj egy pillanatot, állj meg, és csak a gyertyára irányítsd a figyelmedet. Lélegezz be mélyen (számolj közben ötig), aztán ugyanilyen lassan lélegezz ki. Ismételd meg ezt a procedúrát háromszor. Minden kilégzésnél képzeld el, hogy egyre több energia irányul az égő gyertya felé. Próbáld meg úgy elképzelni az energiádat, mint valami fénysugarat, ami a melledből árad elő. Képzeld el, hogy a gyertya lángja minden kilégzésedtől egyre nagyobb és nagyobb lesz, és egyre fényesebb, mintha csak az erődből táplálkozna.

Az egyszerűnek tűnő varázslatot a feromon alkalmazása, a megfelelő fókuszálás és vizualizáció hatalmassá – és érzékivé teheti.

Fogd most a még meggyújtatlan fehér gyertyát és körözz vele lassan egyre szűkülő körökben az égő vörös gyertya körül, mintha annak valamiféle gravitációs vonzása volna, az akarná egyre közelebb vonzani magához a fehéret. 

Hagyd abba a körözést, fogd a fehér gyetyát mindkét kezedbe magad előtt. Érintsd hozzá a vöröshöz, és gyújtsd meg róla. Rakd le mellé, és hagyd, hadd égjenek tövig. A varázslat befejezéseképpen a rózsaszirmokat szórd egy kád meleg vízbe, és végy egy lazító fürdőt benne.

Zein a múltkor kikapcsolódásképpen használta a fürdőt.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Köszi!

(Zsuzsi, 2008.12.15 20:52)

Nagyon szépen köszönöm!:)